Home arrow Κ.Π.Ε. Σουφλίου arrow Κ.Π.Ε. Σουφλίου arrow Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διατροφή μαθητών και εκπαιδευτκών δράσεων ΚΠΕ Σουφλίου
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διατροφή μαθητών και εκπαιδευτκών δράσεων ΚΠΕ Σουφλίου

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου, στο πλαίσιο του Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», το οποίο υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση   της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για το χρονικό διάστημα έως 30 Ιουνίου 2019, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στην αποστολή γραπτής προσφοράς σύμφωνα με το συνημμένο έντυπο, για την παροχή μαζικής εστίασης  για τις ανάγκες  των δράσεων του ΚΠΕ Σουφλίου. Αφορούν πολυήμερα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μαθητών, συνοδών εκπαιδευτικών και μελών ΚΠΕ Σουφλίου.

 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως υποβάλλουν γραπτές προσφορές(κλειστές) στο ΚΠΕ Σουφλίου, μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 . Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στα γραφεία του ΚΠΕ Σουφλίου ( Μ. Παπαναστασίου 3, Σουφλί) και η ανακοίνωση του τελικού μειοδότη την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019.

Από τον διαγωνισμό θα προκύψει ένας μόνο ανάδοχος με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή. Σε περίπτωση που υπάρχουν προμηθευτές με την ίδια τιμή θα γίνει κλήρωση, παρουσία όλων στα γραφεία του ΚΠΕ για την ανάδειξη του ενός προμηθευτή. 
Σε περίπτωση συνεργασίας μας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εξόφληση γίνεται από το 
Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) 

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30 Ιουνίου 2019

 

Συνημμένα το έντυπο των προσφορών.  

 

                                                                                    Ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του

                                                                                    ΚΠΕ Σουφλίου

 

 

                                                                                                           Μπουτάκης Γεώργιος

Εικόνες από το Σουφλί
silk_museum.jpg
Προσθήκη στα Αγαπημένα
 
 
copyright
epeaek